sobota 18. října 2014

Japanese Tea Garden, Pumpkin patch a projížďka na slonovi

Malá měla ve škole speciální den, kdy si mohla pozvat rodiče nebo special friend. Byl pátek a do školy jsem přišla kolem 11. Celý první stupeň se sešel na travnaté ploše u školy a tam každá holka (je to jen dívčí škola) měla mít piknik se svým special friend.

Bylo to celkem fajn, znala jsem tam sice jen pár rodičů z vidění, ale s malou jsme si to užily i tak. Po pikniku přišlo na řadu tančení nějakého typického tance. Každá třída měla vyhrazený svůj sektor. Holky stály v jedné řadě a naproti nim v řadě jejich special friends. Ukázali nám co a jak, zapnuli nějakou country hudbu a pak každý pár šel k sobě, udělal otočku, poklonil se, nebo nějaký jiný dance move. Pak zpátky do řady, všichni začali tleskat do rytmu a první pár probíhal uličkou mezi řadami, za ním druhý, třetí, čtvrtý atd. a zase se zařazoval na konci do řady každý na své straně. Potom, co jsme se všichni takhle proběhli a přeřadili, tak jsme zase začali dělat ty dance moves a po nich zase probíhali uličkou. Byla to hrozná sranda, všichni se smáli, děti si to užívaly a jejich special friends, ať už rodiče nebo kamarádi, snad ještě víc.

Malá měla kratší školu, vlastně hned po tomhle měla volno, a tak jsme spolu vyrazily do Golden Gate Parku, kde je mimo jiné i Japanese Tea Garden. Procházely jsme se kolem, daly si zelený čaj a miso soup.

Vstupní brána








S malým jsem nedávno taky měla takový special day. Měl ve škole volný den, a tak jsme se my dva s jeho kamarádem vydali na pumpkin patch. Je to většinou větší plocha s obrovským množstvím dýní různých barev a velikostí, kde si je taky můžete koupit. Ta naše byla na farmě a měli tam třeba i labyrint ze slámových bloků, projížďku na zvířatech, nafukovací hrad a další atrakce pro děti. Cesta tam byla taky zážitek sám o sobě. Byla to taková úzká cesta protkaná mezi kopci a kolikrát jsme jeli nad několika metrovým srázem a tam, kde končil kraj cesty, byla hned díra, žádná krajnice nebo nějaká svodidla. Jela jsem jako slimák - ještě s dvěma dětmi v autě.




Po návratu zpátky do města jsme se stavili na pláži ⬇️. Kluci si chvíli hráli a já je pak rozvezla domů
Crissy Field

Taky přidávám pár fotek ze zábavního parku six flags, kde jsem byla s kamarádkou a mimo jiné jsem zkusila i projížďku na slonovi :).




Halloweenská výzdoba








2 komentáře:

  1. Ahoj Mio, tak jsem právě dočetla tvůj blog! :) Už dříve jsem pár podobných četla, ale tvůj mě zaujal natolik, že jsem chtěla znát celý příběh :)) Moc ráda bych si s tebou o u.s pokecala víc. G

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky! :) Můžeš mi napsat email na: mia.traveller@gmail.com

      Vymazat