pondělí 14. ledna 2013

Oficiální gratulace k Matchi etc.

Dostala jsem email od HM, že jsou taky nadšení z matche. Taky mi psala, že už oficiálně zažádala o match a zaplatila poplatky, takže počítám, že zítra nebo pozítří by se mi mohli ozvat z agentury :).
Taky mi napsala, jak to budu mít s lety. 18. 2. bych tedy měla letět z Prahy. Ze školení bych měla letět 21. na Floridu do Miami, protože tam HF zrovna bude na návštěvě u mamky HM a ve San Franciscu by mě neměl kdo vyzvednout a pak až spolu poletíme 24. do San Francisca. Takže hned první týden v USA navštívím 3 státy.. Já se tak těším :D. Trochu mě děsí to létání. Během týdne poletím 3x!! Přičemž můj nejdelší let v životě trval hodinu a půl takže se pěkně proletím! A taky se nebudu moct pořádně ubytovat po příletu, když pak zase za tři dny odlítáme, tak aby mi to nelezlo krkem.. ale snad ne :).


Vypsala mi jaké oblečení si mám vzít, ale zítra večer při skypu to prý probereme více. Jejich nynější au pair by tam se mnou měla být do 28. takže spolu budeme týden, snad bude v pohodě :). HM zakončila mail: XO Amy. To mi přišlo od ní moc pěkné :))

Jinak už vím asi o 5 slečnách, co letí ten stejný den z Prahy. Doufám, že poletíme spolu a přímý let by mi taky nevadil :D :).

Update: Tak už mi přišel email od APC a gratulují mi k MATCHI! A aupair room se mi už taky změnil! Jupííííí!! :)))))))))) Jdu to prozkoumat :)


2 komentáře: